Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ αποικίας Ελλάς




















ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΑ: ξαφνιασμένοι οι βουλευτάδες της Νέας Τρομοκρατίας για το ξύλο που έφαγαν από τα τρομοκρατικά χαϊδεμένα τους.

ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ: ο πρωθυπουργός της αποικίας Ελλάδα δεν ξέρει που να πάει διακοπές το καλοκαίρι: Λέσβο ή Μυτιλήνη;

ΕΙΔΗΣΗ ΤΡΙΤΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ: η Μαργαρίτα Παπανδρέου στα εκατό χρόνια της είπε να σβήσει τη μοναξιά της και να συγγράψει βιβλίο. ο Πάγκαλος έφαγε τον άμπακο σε αυγά μαζί της στην παρουσίαση του τόμου - ευελπιστώ στον επόμενο τόμο να φάνε τα σκατά τους -.

ΑΝΤΙΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ:

ΠΡΩΤΗ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ μέσα στη "δημοκρατία" της αποικίας.
οι νεκροί απ' τα χέρια των νεοναζιστών πονάνε στους τάφους τους και οι "δημοκράτες" κυβερνήτες μας καλά τους κρατούν τις θέσεις τους στη βουλή των αχρείων.

ΔΕΥΤΕΡΗ: ο πρωθυπουργός της αποικίας που λέγεται Ελλάδα θα πάει και στα δυο νησιά διακοπές: Λέσβο και Μυτιλήνη, για να δει αν κουνιώνται οι βάρκες, αφού ο φράχτης στα μυαλά των σκλάβων και τα κάγκελα παντού επικρατούν των καταιγίδων.

ΤΡΙΤΗ: η Χρυσηίδα Δημουλίδου ζήλεψε μετά την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στον Ιανό, και σήμερα εκδίδει τόμο χιλίων σελίδων για της μπει στο μάτι.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΕΝΙΚΩΣ:
1, η κυρία Δημουλά, που είχε διαμαρτυρηθεί για τον κώλο της που δεν έβρισκε παγκάκι να καθίσει στην πλατεία Κυψέλης, δεν ακούστηκε να διαμαρτύρεται για την κατάντια της χώρας της που έγινε αποικία. ούτε η ποιητική της ευαισθησία, της έφτασε να διαμαρτυρηθεί για τους αυτοκτονημένους συμπολίτες της.
2, περιμένω να ακούσω κάποιον βραβευμένο Έλλην ποιητή να πυροβολήσει το αίσχος που βιώνουν οι αναγνώστες τους, γιατί αυτοί του διαδικτύου (εκτός ελαχίστων στα πέντε μου) γυρεύουν γκόμενες και γκόμενους ή στήνουν πανηγύρια ή ψυχολογικές υποστηρίξεις, ως και αστρολογικές προβλέψεις ακόμη, επί τοις χρήμασι πάντα, και δεν έχουν χρόνους. άδικα περιμένω, ε;
3, το άι στο σιχτίρι γράφεται με γιώτα ή με έψιλον γιώτα;

πάμε για "γαλάζιες ερωμένες":